петък, 27 май 2011 г.

Социална мастурбация

Затъмнена стая. Пъпчивото лице на млад тийнейджър е огряно от светлината на монитора. Образи танцуват в облещените му очи. Бузите му почервеняват. Капки пот избиват по челото му.
"Охх, по-бързо, де, по-бързо! Мале, как бих влезнал в тая... Ебаси кефа! Ше зема да си тегла една... Аре по-бързо, де! Ебаси позата! Много яко! Я, още една да си тегла..."
Лампата светва. Силуетът на майка му е на вратата.
- Кво правиш ти, бе?!
- Ми, във фейсбук съм, ама нета е бавен. Тегла си късметчета и гледам снимките на Пешо от бала. Виж в ква поза е тука! Ше взема да влезна в групата "Новините на турски са най-големият ми проблем". Човек трябва да има гражданска позиция, даже и на 14.
- Браво, маме, голям си ми хакер. Отивам да си догледам за Бехлюл.


Каква е разликата между Фейсбук и порно сайт? В едното влизаш за 20 минути, свършваш си работата и излизаш. В другото висиш с часове и накрая даже и не свършваш.

Прекомерното социално самозадоволяване води до деформация на умението ви да общувате в среда, в която няма бутон "Харесва ми" и емотиконка "Сърце", "Усмивчица" или "Целувчица".

Прекалената социална мастурбация води до други социални изкривявания, като "социален ексхибиционизъм", "социално воайорство", "социална нимфомания", "социална педерастия" и "социална ависодомия" (look it up, bitch!).

Прекомерната социална мастурбация води до желанието да "споделяш" живота си, вместо да го живееш.

Всяко едно от по-горните заключения ми изглежда като статус във фейсбук или туитър, което ме депресира.
Може да ме аднете във туитър, фейсбук, майспейс, скайп, Джи-мейл, АйСиКю, ексХамстер, ютуб, порнтуб, фликър и форума на дата-та.

2 коментара:

  1. Плюс тва в мрежата никога не можеш да откриеш абсолютния Butt plug, както това може да се случи, след като си поръчаш Ариана в нова бутилка и се насладиш на залеза на открито :)

    ОтговорИзтриване
  2. Наздраве за вдъхновението за по-горния пост.

    ОтговорИзтриване