вторник, 26 април 2011 г.

Exhume to consume

Не е далеч денят, в който на екрана на телевизора ще се изписва:
"Внимание! В продуктовото позициониране има предаване."
Да живее комерсиализацията!

Май ми трябва Туитър...

8 коментара:

  1. Ти защо още гледаш българска телевизия? ;)

    ОтговорИзтриване
  2. То тва не важи само за българската телевизия. Те нашите жалки медии само копират западните. А иначе гледам телевизия, за да подхранвам омразата си към човешката простотия... и защото имам неприятния навик да си губя времето.

    ОтговорИзтриване
  3. Щях да пиша: "Вземи излез... ще си подхраниш повече от нужното омразата. Само внимавай, може да се депресираш, че е необратимо... ^^ А и си на чист въздух поне. ^^"
    Обаче, искам нещо хубаво да се случи вече.

    ОтговорИзтриване
  4. Е, чакай сега, тва, че гледам телевизия от време на време, не значи, че не излизам. Тва малко ми напомня за новото "градско" мислене, дето "Аз не гледам телевизия" се е превърнало в неква мантра и едва ли не повод за гордост, а фактът, че 20 киснеш у фейсбук и гледаш на Пешо снимките от сватбата те прави "социално активен". Гледането на телевизия е културен феномен и човек с достатъчно акъл може да научи твърде много неща за обществото и съвремието ни само от екрана. Нещо като Тимофеев в "Проджект Достоевски" (ако не си я чела ти я препоръчвам). Иначе, що се касае до излизане и общуване, аз отдавна съм си намерил хора, с които да ми е добре. Останалите гледам да ги игнорирам.

    ОтговорИзтриване
  5. Хм... аз не си спомням да съм казвала, че не излизаш.
    Мисля, че нито гледането на ТВ, нито ФБ те правят "социално активен", но... А и кой колко часа стои във ФБ, или кой колко ТВ гледа, си е изцяло негова работа. "Човек с достатъчно акъл" ще научи много за много неща, независимо какво точно прави.

    ОтговорИзтриване
  6. Нали знаеш - гузен негонен бяга ;)
    Съгласен съм теб - всеки може да решава как да похаби времето си на земята.

    ОтговорИзтриване
  7. Аз гледам "Биг Брадър", "На кафе с Гала", "Минута е много", "Иван и Андрей", "Горещо", "Търси се", "Модерно", "Цената на истината", "В джаза в събота вечер" и ми харесва :)

    P.S. Не съм чела Достоевски (както и проджект Достовески).

    P.P.S. Споделянето на горните два факта ми носи еротична наслада. :)

    Хубав ден :)

    ОтговорИзтриване
  8. Ех, тоя твой ексхибиционизъм... :)

    ОтговорИзтриване