вторник, 19 октомври 2010 г.

Изход от кризата, прехода, 2012 и Страшния съд?

Докато 3 милиона души от живеещите към днешна дата в рамките на родината 7 милиона, не бъдат незабавно отстреляни, територията зовяща се България никога няма да бъде държава. Точка.

5 коментара:

  1. Дам, може би 3 са малко... Но аз още тая надежда, че поне някои хора тук все пак пазят частица нормалност в себе си.

    ОтговорИзтриване
  2. Мислиш ли? Нормалните отдавна са потърсили нормалното някъде другаде. Или са в процес на търсене... Дано все пак избягаме, запасим се с достатъчно нормалност, и се върнем да я влеем и тук... защото аз все още мисля, че има неща(хора, места..), за които си залужава..

    ОтговорИзтриване
  3. нормалните не оцеляват....и може би единственият пънкарски лозунг, който казва нещо : мразя държавата, обичам родината....за жалост не стига. не съм отявлен нацист, но все повече смисъл виждам. Просто няма да стане нищо кой знае какво, ако не се случи нещо по-така. Или уиз еър и аре...

    ОтговорИзтриване
  4. С Уиз Еър има шанс наистина да се запътим към едно по-добро място :))
    Дълбоко в себе си мразя всякакви форми на политическа опресия, но е факт, че когато нещата излязат извън контрол, масите започват сами да си търсят майстора. Жалкото е, че в повечето случаи намират някой умопомрачен... Но дори и това не би могло да се случи тук. Просто мирно и кротко ще спрем да съществуваме като нация.

    ОтговорИзтриване